Seventy Degrees jamči udobnu motociklističku opremu u visini najzahtjevnijih uvjeta. Pažljiv postupak dizajna i proizvodnje jamstvo je sigurnosti i udobnosti. Surađujemo sa stručnim partnerskim tvrtkama u sigurnosnim sustavima za motocikliste, a naš odjel za „Istraživanje i razvoj“ koristi najbolje materijale, potpomognute međunarodnim organizacijama za zdravlje i sigurnost, kako bi postigao zahtjevno odobrenje CE.

Sve zaštite ugrađene u naše proizvode podvrgavaju se teškim ispitivanjima od strane tvrtki poput IDIADA-e, zaduženih za njihovu provjeru i certificiranje nakon rigoroznog postupka ispitivanja u laboratoriju i prostorijama za ispitivanje. Zapravo je IDIADA prepoznata kao tijelo za osobnu zaštitnu opremu (OZO) u skladu s Europskom direktivom 89/686 i Uredbom (EU) 2016/425 i akreditirani je ispitni laboratorij za EZ certificiranje zaštitne odjeće za motocikliste, općenito oprema za zaštitu tijela i ruku, između ostalog. Samo na taj način moguće je osigurati da nude pravu kvalitetu u smislu trajnosti, dizajna, sigurnosti i udobnosti.

Pogledajte ponudu Seventy Degrees moto opreme

logo seventy degrees 1 12

MV Agusta

MV Agusta

Saznaj više

Macna

Macna

Saznaj više

Peugeot Motocycle

Peugeot Motocycle

Saznaj više

Forma

Forma

Saznaj više

Brixton

Brixton

Saznaj više

MT Helmets

MT Helmets

Saznaj više

Falco Boots

Falco Boots

Saznaj više

Nexx Helmets

Nexx Helmets

Saznaj više

O nama

Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. 

Izjava o privatnosti