NEXX je odmah prepoznatljiv.

„Wow“ faktor je naša pokretačka snaga i ono što nas razlikuje od ostalih.

Potaknuti ovom opsesijom i energijom, transformiramo svoje dizajnerske i razvojne vještine u proizvode ispunjene magijom, spremni za rješavanje izazova naših kupaca, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali.

Naš asortiman je kombinacija napornog rada, predanosti i strasti s najsuvremenijim i visokotehnološkim komponentama koje jamče beskompromisnu sigurnost i kvalitetu.

NEXX - u preko 60 zemalja svijeta - obuhvaća snove različitih stilova motociklista, s motociklističkim kacigama koje vode u klasi.

PROIZVODENO U EUROPI

NEXX kacige su ponosni što su jedan od posljednjih stojećih europskih proizvođača koji proizvode 100% u Portugalu. Ali zašto odlučiti održavati proizvodnju u EU-u na tako konkurentnom tržištu s većim troškovima rada i socijalnih troškova?

Odgovor je jednostavan - vjerujemo u koncentraciju svoga znanja; ovo nam omogućuje ne samo održavanje jedinstvene filozofije, već i razvoj i izradu kaciga, poznajemo ih iznutra i možemo ih podržati i poboljšati bolje nego bilo tko drugi. Uz to što radimo sve kod kuće omogućava nam veću fleksibilnost uz istovremeno pružanje više razine prilagodbe i usluge.

PAMETNA TVORNICA

Danas klijenti zahtijevaju fleksibilnost, stručnost i brzinu. Očekuju da će im narudžbe biti isporučene jučer - i to uz stručnu kvalitetu.

Prolazeći kroz vrata trenutnog trenda automatizacije i razmjene podataka u proizvodnim tehnologijama, tvrtka je stvorila ono što se naziva „pametna tvornica“: značajno smanjenje isporuka na tržište, masivno poboljšana fleksibilnost, povećanje kvalitete, a sve uz smanjenu energiju i potrošnju resursa.

Poboljšanje procesa, optimizacija zaliha, prvoklasni kvalitet i ostali "izmjenjivači igara" postali su standard.

Naš „Made in Europe“ nije samo zaštita glave visoke klase - ona također znači i poštivanje socijalnih i okolišnih pitanja.

 

 

 

 

MV Agusta

MV Agusta

Saznaj više

Macna

Macna

Saznaj više

Peugeot Motocycle

Peugeot Motocycle

Saznaj više

Forma

Forma

Saznaj više

Brixton

Brixton

Saznaj više

MT Helmets

MT Helmets

Saznaj više

Falco Boots

Falco Boots

Saznaj više

Nexx Helmets

Nexx Helmets

Saznaj više

O nama

Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. 

Izjava o privatnosti