Mi smo grupa moto entuzijasta sa jednom zajendičkom stvari: volimo razmišljati izvan okvira. I kad kažemo okvir, mislimo na auto. Jer glasine govore da naši dizajneri nemaju ni uredske stolice - navodno rade svoj posao sa sjedišta svojih motocikala. Recimo samo da to nije daleko od istine. Funkcionalnost, upotrebljivost i sigurnost uvijek su bili naša primarna briga pri razvoju naših proizvoda. To je također filozofija našeg slogana: to je ono što mi zovemo oprema za vožnju!

Kako je sve počelo? Prije otprilike 25 godina, petljali smo sa rukavicama i pronašli novu (i jeftiniju) metodu za njihovu hidroizolaciju. Te rukavice su postigle uspjeh. Bili smo na na tragu nečega! Ubrzo nakon toga proizvoeli smo prvu jaknu. Nikako nije izgledala kao Macna jakne kakve poznajete danas, ali čak i tada je već imala odličan omjer cijene i kvalitete. Nikada nismo odstupili od tog pristupa. Od tada smo imali dosta inovacija: Sandwich System, Vision prsluk, Summer Comfort System, Twin Shell i Night Eye. I kako naš brand raste na globalnoj razini, tako ćemo i dalje raditi!

 

 

MV Agusta

MV Agusta

Saznaj više

Macna

Macna

Saznaj više

Peugeot Motocycle

Peugeot Motocycle

Saznaj više

Forma

Forma

Saznaj više

Brixton

Brixton

Saznaj više

MT Helmets

MT Helmets

Saznaj više

Falco Boots

Falco Boots

Saznaj više

Nexx Helmets

Nexx Helmets

Saznaj više

O nama

Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. 

Izjava o privatnosti