Izvor: www.motorevija.com.hr

Cromwell 250

Prije četiri godine, austrijska KSR grupa javnosti je predstavila novi brend, Brixton Motorcycles. Već 2017. startala je proizvodnja, a godinu kasnije motocikli Brixton postali su vrlo popularni u segmentu 125 ccm, ne samo u Europi, već na azijskom, južnoafričkom, ali i američkom tržištu. Danas je Brixton prisutan u više od 50 zemalja svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, a ovlašteni uvoznik i serviser je tvrtka PRO MOTO d.o.o. sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

Crossfire 500 X

Ukratko, riječ je o motociklima koji se proizvode u Kini, a temeljeni su na japanskoj tehnologiji otprije 20-30 godina. To podrazumijeva jednocilindarske, zrakom hlađene motore, smještene u okvire od čeličnih cijevi. Jednostavna i provjerena tehnologija jamči pouzdanost, dok se dizajn oslanja na klasična rješenja, inspirirana motociklima iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, uz dašak moderne tehnologije.

Crossfire 500 X

Austrijska KSR grupa ima vlastiti dizajnerski centar u gradu Kremsu, gdje nastaju modeli prema ukusu europskih kupaca. U ponudi prevladavaju jednocilindarski modeli od 125 i 250 ccm, a na nedavno održanom sajmu EICMA Milano, Brixton je predstavio i dvocilindarski model od 500 ccm, snage 35 kW, s kojim još ozbiljnije ulaze u cijelu priču. U jednom od idućih brojeva Motorevije očekuje vas test modela s kojima domaći uvoznik 'probija led' na hrvatskom tržištu, a dotad pregledajte cijelu paletu dostupnih modela, kao i njihove cijene, objavljene na službenim stranicama.

O nama

Tvrtka PRO MOTO RENT d.o.o., osnovana 2006. god i djeluje na teritoriju Republike Hrvatske u segmentu mopeda, skutera, motocikala, motociklističke opreme, vanbrodskih motora, čamaca i nautičke opreme. 

Izjava o privatnosti